2 Aralık 2021 Perşembe

DİĞERLERİ

 Siz Hiç Görünmez Oldunuz Mu?

Sağlık çalışanı= doktor. Biz eskiden doktorlar ve diğerleriydik, şimdi diğerleri grubunda bile yer almıyoruz. Bizi kimse duymuyor, görmüyor. Biz kim miyiz? Serumu geç çıktı diye üzerine yürünen , damar yolu bulunmadı diye dövülen, doktor gelmediği için hakaret edilen, doktor orderı düzgün vermediği için eczane ile her gün ilaç için görüşen, nöbette dinlendiği için tutanak tutulan, hastanede olmayan malzeme için hasta ve hasta yakınları tarafından  azarlanan, tek bir forma renginin içine hapsedilen, öğle arası olmayan, hastada yaşanan her olumsuz durumun sorumlusu olan , hastanede sen diye hitap edilen, vicdansız ve merhametsiz olarak yargılanan, covidli odalardan çıkmayan, canları istediklerinde istedikleri servise sürgün edilen, hak ettiği maaşı almayan, hastaların giderken hocam size ve diğerlerine teşekkür ederiz diye yazdıkları diğerleriyiz BİZ.

 Biz aslında; hemşiresi, doktoru, fizyoterapisti,  hasta bakıcısı, diyetisyeni, anestezi teknikeri, eczacısı, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, teknik görevlisi, memuru, kantin görevlisi, laborantı, sekreteri bizler bir ekibiz. Siz ötekileştirmeye devam edin biz buradayız biz varız hep de var olacağız.

Sizlere çok teşekkür ederiz covid sürecinde sağlık çalışanlarına %100 ek ödeme yapacağınızı söyleyip. Bizlere 300 tl verdiğiniz için. Sağlık çalışanlarına zam yapacağınızı söyleyip, hekim maaşına 5000 tl zam yaptığınız için . Hakkımızı istediğimizde bize vicdansız mısınız bu işi para için mi yapıyorsunuz dediğiniz için, sayenizde kendimizi dilenci gibi hissettiğimiz için teşekkür ederiz.

Sizler ki bizim vicdanımızı sorgulayacak en son kişilersiniz. Hastaneler ticarethane değil bizlerde sizin köleniz değiliz.

                                                                                               

                                                                                                   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

14 MART

 Hekimlik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu, bu mesleği hiç bir çıkar gözetmeden canla başla çalışan hekimlerimizi tenzih ederim Hastaları...